Vrij bewegen dankzij een osteopaat in Arnhem

Niemand is gebaat bij pijn in zijn of haar leven. Toch doen zich soms situaties voor die u niet kan voorzien. Ze zorgen voor veel ongemakken, pijn en bewegingsbeperkingen. Wellicht heeft u al een bezoek gebracht aan de huisarts, maar ziet u weinig tot geen resultaat. Herkent u zich in dit verhaal? Dan is het zeker nuttig om een bezoek te brengen aan een osteopaat. Woont u in Arnhem of omgeving? Maakt u dan een afspraak bij Osteopathie Bernd Scholten. In mijn praktijk in Arnhem kijk ik tijdens de behandeling niet alleen naar uw botten, maar juist naar de totaliteit van uw lichaam. U wordt op integere wijze behandeld. Ik geef uw lichaam graag de zorg en aandacht die het nodig heeft om zoveel mogelijk pijnvrij te kunnen functioneren.

Wanneer maakt u een afspraak?

U kunt voor diverse klachten een afspraak maken bij een osteopaat. Soms zijn de klachten niet altijd direct te verklaren. Tijdens een intake vraagt de behandelaar daarom wat uw klachten zijn en wordt er lichamelijk onderzoek verricht. Zo wordt er gekeken of er ergens spanningen zijn in uw lijf om te ontdekken wat mogelijk de oorzaak van uw klachten is. Een osteopaat werkt altijd met zijn handen. Dit is het enige instrument dat hij nodig heeft om tot een diagnose te komen en een behandeling te starten. Heeft u al verschillende behandelingen gehad, maar helaas zonder resultaat? Schroomt u dan zeker niet om langs te komen in mijn osteopathie praktijk in Arnhem. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer lekker in uw vel zit.

Wat levert een consult bij Bernd Scholten u op?

  • U wordt altijd op betrokken en liefdevolle wijze behandeld.
  • Er zijn behandelingen mogelijk voor zowel volwassenen als baby’s.
  • Osteopathie wordt vaak vergoed vanuit de (aanvullende) zorgverzekering.
  • Als u een afspraak maakt, kunt u veelal op korte termijn terecht.

Wilt u lichamelijke ongemakken effectief tegengaan? Laat u dan behandelen door een erkend specialist en breng een bezoek aan Osteopathie Bernd Scholten. Bel of mail direct voor het inplannen van een afspraak.